Holul este cea mai importanta incapere din orice locuinta. Este adevarat, ne petrecem foarte putin timp in hol, insa prima impresie despre casa se formeaza aici.

Living room-ul poate fi considerat cea mai importanta parte a casei tale. El reprezinta incaperea in care ii gazduiesti pe cei care te viziteaza. Astfel, se poate spune ca sufrageria ta tine loc de carte de vizita pentru cei care iti trec pragul.

Este adevarat ca nu petrecem la fel de mult timp in bucatarie precum in celelalte camere, dar aceasta nu este o scuza ca sa ii acordam mai putin atentie.

Dupa ce ne petrecem o parte a serii in bucatarie sau living avem nevoie de acel ambient in care sa ne simtim bine si sa ne relaxam.

Mobilier dedicat pentru tineret.

Previous Next Play Pause
Hol intrare Hol intrare
Living Living
Bucatarie Bucatarie
Dormitor Dormitor
Camera tineret Camera tineret

Cine suntem?

MobilierPal transpune în realitate ideile dvs, având avantajul unei echipe tinere, dedicată și bine pregatită profesional. Atenția sporită alocată detaliilor recomandă compania noastră ca fiind o alegere inspirata astfel încât casa/spațiul dumneavoastră să fie amenajat într-un mod ce vă reprezintă.

De ce noi?

De ce să alegi mobila la comandă de la noi ?

Pe langă realizarea efectivă a mobilierului vă punem la dispoziție servicii de consultanță gratuită. Ne asigurăm că mobila comandată se integrează perfect din punct de vedere aspect și ergonomic cu locuința sau spațiul ce urmează a fi amenajat.

Ce va oferim?

  • consiliere specializata asigurata gratuit
  • servicii de transport gratuite
  • servicii de montaj gratuite
  • preturi foarte competitive
  • gama de finisaje diversificata
  • tehnologie si materiale de ultima ora
  • termene de executie si livrare foarte scurte

Modele noi

nuc dijon natur h3734
8_1

Lucrari executate

gri deschis d 123
pin branberg h1487
frasin lyon nisip h1298

Promotii

Rollbox R22